Vispa ihop ingredienserna så att saltet är helt upplöst.
Lägg i köttet över natten.
Fläskfilé
Blanchera spenaten i kokande vatten, spola den sedan kall under rinnande vatten. Sila av och krama ur vattnet.
Blanda spenat med riven muskot.
Torka av köttet och snitta det på längden, med skär inte helt igenom. Vik upp köttet så att det blir dubbelt.
Fördela spenaten över köttet och rulla sedan ihop filén till en rulle.
Kryddning
Blanda ihop kryddorna och rulla köttet i kryddorna.
Fukta bänken lite och lägg ut ett dubbelt ark plastfilm på bänken. Placera filén närmast dig så att köttet ligger på längden med plastfilmen. Rulla till en tight rulle och knyt ändarna. Den ska se ut som en stor smällkaramell.
Vakuumpacka köttet och värm upp ett sous-vide bad eller en ångugn till 70 grader. Tillaga fläskfilén till 64 grader, ta upp köttet och låt vila.
När köttet svalnat tar du upp det ur förpackningen och steker det runt om i en varm panna med lite olja, bara så att det får lite färg.
Skiva upp köttet och servera det tempererat.
Asiatisk senapssås
Rör ihop alla ingredienserna till såsen.
Rör tills sockret löser sig och det blir en slät sås.