Krämig röra på kyckling till danskt smörrebröd. I Danmark görs denna röra på höna men då det kan vara lite svårt att få tag i är den här ersatt med kyckling. Tips! Här hittar du Martins recept på danskt rågbröd >>
Koka kycklingen i en kastrull med vatten, lök, morot, pepparkorn och salt i 45 minuter-1 timme tills köttet släpper från benen.
Plocka köttet från benen och låt det svalna.
Vispa ihop äggulor med senap, ättika, soja och worcestersås i en skål. Droppa i oljan under vispning. Tillsätt créme fraiche. Smaka av med salt, peppar och citronsaft.
Skär svampen i mindre bitar. Stek till fin färg i smör i en stekpanna. Låt svalna.
Häll av sparrisen och skär i 1 cm stora bitar.
Blanda ner kyckling, svamp och sparris i majonnäsen. Fördela röran på skivat danskt rågbröd. Garnera med krasse och persilja.