Koka potatisen helt igenom klar, kör i matberedare med grädde, smör och ost till en slät creme smaka av med salt, lite av kokvattnet från potatisen kan användas för att reglera cremens konsistens.
Ugnstek oxmärgen i 160 c ugn tills märgen stannar, låt svalna något, gröp ur märgen och hacka över den grovt och lägg märgen i en stor blandbunke, tillsätt tryffeljuice, persilja, salt och svartpeppar.
Krydda och bryn köttet runt om i het panna med lite olja, ugnstek köttet i 150 C ugn på galler till innertemperatur 50 C. Låt vila 10 minuter och skiva därefter köttet i skivor.
Stekjuicen från köttet och de skivade köttet vänds i märg, tryffel och persiljeblandningen.
Stryk varm potatiscreme över varma tallrikar, arrangera den nylagade biffen över.
Krydda med flingsalt & nymald svartpeppar.
Toppa med rostad lök och raspa över färsk tryffel.