Smula fetaosten. Finhacka myntan, lägg undan några hela blad till servering.
Rör ihop yoghurt, fetaost, honung, finrivet citronskal, pressad citronsaft och mynta. Smaka av med salt och svartpeppar. Jag gillar att ha bitar
av fetaosten i röran, vill du ha den helt slät mixar du yoghurten och fetaosten innan du blandar ihop det med de andra ingredienserna.
Blanda och vänd runt pumpakärnorna med lite vatten. Salta dem och lägg ut på en bakpappersklädd plåt i ugnen. Rosta ca 10 minuter. Vattnet gör attt saltet fastnar på kärnorna.
Dela, kärna ur och skär bort skalet på melonen. Skär melonköttet i munsstora bitar.
Häll av och skölj cannellinibönorna. Blanda dem med lite salt, vinäger och en god olivolja.
Servering
Bred ut fetaostkrämen i botten av ett stort fat. Topp med melonen och bönor.
Avsluta med parmaskinkan, pumpakärnorna, lite flingsalt, färsk mynta och några droppar olivolja.