Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Musslor med grädde och vitt vin
Musslor med grädde och vitt vin
160
Spara
Av:
Tommy Myllymäki
Från:
Mitt kök - Sverigeresan
8
ingredienser
Fest
Fransk mat
Ingredienser
1 kg blåmusslor
1 bananchalottenlök, finhackad
4 klyftor vitlök
4 kvistar timjan
3 dl vitt vin
2 dl grädde
1 kruka persilja, finhackad
olja, att steka i
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Fräs lök, vitlök och timjan i olja.
Tillsätt musslor och vitt vin, lägg på lock och koka upp.
När musslorna öppnat sig tillsätt grädde och koka upp.
Lyft upp musslorna på fat och smaka av spadet med salt.
Häll över såsen på musslorna och toppa med persiljan.
Skapa anteckning
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut