Värm på en stor kastrull och bryn köttet runt om i olja så allt får färg.
Lyft ur köttet och stek sedan löken så den mjuknar.
Lägg tillbaka köttet, fortsätt med timjan och lagerblad.
Slå på vin och kalvfond så att det täcker. (Kom ihåg att späda med vatten om du använder koncentrerad fond på flaska)
Låt koka antingen i ca 40 minuter i tryckkokare eller ca 3 timmar i kastrull med locket på glänt. Slå på mer kalvfond så den inte kokar torrt.
När högreven börjar bli klar, värm på bönorna med lite vatten och ca 25 g smör. Det ska bli en krämig konsistens och sedan krossar man bönorna direkt i kastrullen.
Lyft av från värmen och riv ner parmesan och vitlök samt citronskal. Blanda runt och avsluta med fint hackad bladpersilja.
När köttet kokat klart, smaka av med salt och peppar. Skär upp kötet och servera med bönorna.