Börja med tomatsåsen. Skala och finhacka lök och vitlök. Stek i olivolja tills lätt gyllene.
Häll på tomaterna och salt. Koka sakta.
Fortsätt med nuggets. Skala och riv potatis på grova sidan på rivjärnet. Skala och riv vitlöken fint. Skär blomkål i mindre bitar och mixa till ett ris.
Blanda mixad blomkål, riven potatis och vitlök med salt och majsstärkelse.
Häll av och finhacka mozzarellan. Blanda ner den i smeten.
Forma nuggets och panera i panko och tryck till så de håller ihop.
Fritera i olja i 180 grader tills frasiga och gyllene. Om nuggetserna går sönder, testa att trycka till dem innan de går ner i oljan eller fritera mindre nuggets.
Skala morötterna och skär i stavar. Skär gurka i stavar. Dela rädisor och bryt loss blad av sallad. Arrangera och fördela på tallrikar.
Hacka hälften av basilikan och vänd ner i tomatsåsen.
Lägg tomatsås i skålar och toppa med resterande basilika. Lägg nuggets och sås vid grönsakerna och servera!