Den här mustiga fläskgrytan tillagar du enkelt i en slow cooker så du kan göra annat medan maten "lagar sig själv". Severa gärna med en krämig polenta - se Eriks recept här!
Skär löken i båtar, morot och selleri diagonalt i 0,5 cm skivor.
Salta samt peppra köttet och fräs det i en stekpanna med oljan tills det är brynt. Ta upp köttet ur pannan och fräs lök, morot och selleri i samma panna tills löken är genomskinlig.
Tillsätt vin, lagerblad, timjan, kalvfond, socker och tomatpuré. Skrapa botten av pannan (deglacera) för att få med allt det goda.
Häll över blandningen i en slow cooker. Tillsätt köttet och blanda runt.
Sätt slow cookern på 8 timmar och låg värme.
Fräs bacon, steklök och skogschampinjoner 35 minuter innan servering.
Tillsätt ingredienserna i slow cookern och blanda. Sjud grytan på hög värme i 30 minuter utan lock.