Mortla kryddorna och krydda laxen, stek krispig i en het panna med neutral olja, baka sedan i ugn på 150 grader i ca 10 minuter eller tills laxen är rosa i mitten.
Grönsaker
Finhacka vitlök och schalottenlök och stek i en stekpanna med neutral olja i 1 min, tillsätt svampen och stek i ytterligare 2 min, tillsätt finstrimlad pak choi, salt och peppar och blanda runt hastigt för att sedan lägga över på ett fat.
Nudlar
Blötlägg glasnudlarna så de blir mjuka. Pressa sen vätskan ur nudlarna och lägg i en plastpåse tillsammans med marinaden i minst 1 timme.
Myntayougurt
Blanda och ställ i kyl.
Apelsin- och fänkålssallad
Filéa apelsinerna och lägg i rapsoljan, tillsätt syltunnt hyvlad fankål, gräslök och salt och peppar. Blanda runt.#
Vid servering
Värm upp nudlarna i en stekpanna på hög värme i 1 min och tillsätt finstrimlad koriander. Servera laxen med nudlar och wokade grönsaker. Toppa rätten med apelsinsallad och servera med myntayoghurt till.