karamellfärg, sky blue, lemon och pink från Wilton
små, vita strösselpärlor
sockerpärlor, lite större
Gör så här
Värm ugnen till 180 grader.
Sätt 18 pappersformar i två muffinsplåtar.
Sikta mjölet, bakpulvret och saltet i en skål.
Använd en köksmaskin för att röra smöret, sockret och fröna från vaniljstången i ungefär 5 minuter.
Tillsätt äggen, ett åt gången, men rör bara tills äggen precis ingår i smeten. Tillsätt mjölk, vaniljextrakt och mjölblandningen. Rör försiktigt tills det är väl blandat.
Häll med hjälp av en glasskopa smet i formarna, som ska vara fulla till 2/3. Grädda i 18 minuter.
Låt dem sedan svalna helt innan du dekorerar dem med Cloud Frosting. För att få en vacker pastellfärgad frosting använder jag bara en liten droppe karamellfärg. Jag använder en Ateco 849-tyll och gör tre täta swirls. Strö sedan över lite vita strösselpärlor och avsluta med en enkel, söt sockerpärla på toppen.