75 g picklade chilifrukter (kan ersättas med hackad röd chili och lite extra vitvinsvinäger efter smak)
1 kruka färsk bladpersilja, hackad
Gör så här
Sätt ugnen på 180 grader.
Dela korv och kyckling i mindre bitar.
Värm upp olivolja i en stekpanna eller gryta som tål ugn. Bryn korv och kyckling på hög värme. Lyft ur och låt vila.
Skiva rödlök och vitlök. Kärna ur och strimla paprikan. Tillsätt grönsakerna i den varma pannan och stek 5 minuter tills de mjuknat något.
Tillsätt rosmarin, vitt vin och vinäger, låt koka i någon minut. Halvera under tiden potatisarna.
Lägg korven och kycklingen i pannan. Tillsätt potatisarna, buljong och picklad chili i grytan.
Salta, peppra och sätt in hela pannan i ugnen. Grädda 20 minuter, tills kycklingen är genomstekt, potatisen mjuknat och såsen kokat ihop. Toppa med persilja innan servering.