150 g ost, riven och vällagrad (t.ex. Präst, Svecia)
0,5 tsk salt
2 krm cayennepeppar
2 schalottenlökar
500 g kantareller
2 msk rapsolja
2 msk smör
Gör så här
Sätt igen på 175 grader.
Blanda alla ingredienser till pajdegen till en smulig och torr deg. Tryck ut degen i en pajform, cirka 24-26 centimeter. Grädda i 10 minuter tills pajdegen är gyllene och torr.
Vispa grädden lös och fluffig till fyllningen.
Vänd i äggulor, ost, salt och cayennepeppar. Häll ostsmeten i pajskalet och grädda i cirka 20 minuter tills den har en gyllene färg.
Finhacka schalottenlök.
Stek kantarellerna först i olja i 3-4 minuter tills vätskan dunstat. Tillsätt smör och lök och stek ytterligare 2-3 minuter. Smaksätt med salt.
Toppa pajen med kantarellerna och servera till gratinerade havskräftor.