Ostron med rödbetsvinegrette och äpple

Ostron med rödbetsvinegrette och äpple
Foto: Tv4
Kocknas-kamp-2017.Linn-SöderströmMarion Ringborg - KK 2019
Kocknas-kamp-2017.Linn-SöderströmMarion Ringborg - KK 2019

Ostron med rödbetsvinegrette och äpple

7 ingredienser

10 m

Ostron med rödbetsvinegrette och äpple  blir en lyxig rätt att servera till helgen.

Ingredienser

portioner
  • 4 ostron (svenska)
  • 1 gul lök
  • 1 äpple
  • olivolja
  • 1 rödbeta, råmixade
  • sherryvinäger
  • salt

Gör så här

  1. Sautera lök och äpple i olivolja och tillsätt mixade råa rödbetor.
  2. Tillsätt sedan vinäger, salt och smaka av med olivolja.
  3. Servera röran på nyöppnade svenska ostron.