50 g parmesanost, hyvlad eller riven (gärna lagrad 30 månader)
200 g fetaost, i havssalt
50 g rucolasallad
0,5-1 dl pinjenötter, rostade
0,5 dl valnötsolja
flingsalt
svartpeppar
färska basilikablad
Gör så här
Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen. Häll av vattnet och ringla över lite olivolja, alternativt valnötsolja.
Låt pastan bli lite ljummen. Blanda sedan samman med ruccola, parmaskinka, bresaola och tryffelsalami.
Lägg upp på ett fint fat eller direkt på tallrikarna. Toppa med valnötsolja (ganska generöst), riven parmesan, smulad fetaost, rostade pinjenötter, flingsalt och svartpeppar.
Toppa med färska blad basilika. Smaklig måltid!
Catarinas dryckestips
Vino verde, GAZELA. 8,5 % vol Nr 2566, portugisiskt
Alkoholfritt, ekologiskt, svenskt "GOD DRYCK Nr 1" , Nr 1959