Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Klassisk kantarelltoast
Foto: Fredrik Sandin Carlson
Klassisk kantarelltoast
351
Spara
Av:
Pelle Johansson
Från:
Köket
5
ingredienser
20 min
Krispig toast med läcker svampröra.
Förrätter
Mackor och wraps
Svensk/nordisk mat
Vardagsmiddag
Vegetariskt
Välj rätt vego
Ingredienser
10 färska gula kantareller
1 dl grädde
0,5 schalottenlök
1 toast
1 msk persilja, hackad
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Dela och rensa kantarellerna. Finhacka schalottenlöken.
Lägg en klick smör i stekpannan och låt det få lite färg. Lägg i svampen och salta och peppra lite.
Tillsätt lök och hackad persilja. Häll på grädden och låt koka ihop till en stuvning.
Skär bort kanterna på ett vanligt toastbröd. Lägg upp svampblandningen på brödet.
Skapa anteckning
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut