Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Halloumispett
Foto: Mikael Strinnhed
Halloumispett
1
Spara
Av:
Peter Norman
11
ingredienser
Grillad halloumi med grönsaker i het indisk marinad.
Buffémat
Fest
Indisk mat
Spett
Vegetariskt
Välj rätt vego
Ingredienser
500 g Halloumi, tärnad
3 paprikor, skurna i bitar (i olika färger)
1 rödlök, klyftad
2 msk Tandori masala
2 klyftor vitlök, skalade och pressade
2 cm ingefära, skalad och riven
1 dl yoghurt
1 msk tomatpuré
1 msk kikärtsmjöl
1 msk olja
träpinnar
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Sätt ugnen på grill (250 grader) och lägg pinnarna i blöt i 30 minuter innan tillagning.
Blanda ingredienserna till marinaden och marinera halloumin, paprikan och rödlöken i en timme.
Trä upp dem på spett och grilla på svag värme tills spetten får färg runt om.
Skapa anteckning
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut