Piadina med fetaost, oliver och pesto

Zeta Piadina med fetaost, oliver och pesto
Foto: Zeta

Piadina med fetaost, oliver och pesto

7 ingredienser

15 min

Godaste snabbmaten! Varm piadina med het pesto, fetaost och oliver. Utmärkt att servera till lunch eller mellanmål.

Zeta Piadina
Piadina Zeta produktbild

Zeta Piadina

Piadina - snabbmat på italienskt vis som passar till lunch, mellanmål eller middag.

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 1 förp Zeta Piadina Romagnola IGP alla Riminese
  • 1 förp Zeta Pesto Piccante
  • 1 förp Zeta Fetaost
  • 1 förp Zeta Cerignolaoliver urkärnade
  • 1 kruka färsk basilika
  • 1 kruka färsk timjan
  • Zeta extra jungfruolivolja classico, till stekning

Gör så här

  1. Smula fetaosten med en gaffel på en assiett.
  2. Bred Zeta Pesto Piccante på en piadina.
  3. Lägg piadinan i en het stekpanna med lite olivolja.
  4. Fördela smulad fetaost, oliver och timjan på brödet.
  5. Vik till en halvmåne och värm på båda sidor.
  6. Ta upp ur pannan när brödet blivit ljummet och fått färg.
  7. Dekorera med basilika. Servera!
TIPS!
Fler tips från Zeta!
Zeta Bönsallad med oliver, paprika och crostini

Fler tips från Zeta!

Fler goda och inspirerande recept från Zeta.

Läs mer