Skär kavringen i små tärningar och värm samtidigt olja till ca 160 grader.
För att se att kavringen är färdig så tittar du på bubblorna kring brödtärningarna. Först bubblar det ivrigt, efter några sekunder lugnar bubblorna ner sig och strax avtar bubblorna nästan helt. Då är krutongerna klara! Lägg upp på papper och låt torka.
Koka rotselleritärningar i vatten tills de är mjuka. Lägg dem sedan (medan de fortfarande är varma) i en 1-2-3 lag tillsammans med löken. Låt svalna.
Lägg äggen i en bunke med 1 tsk ättika och 1 msk vatten.
Sjud sedan upp en kastrull med vatten och resten av ättikan.
Smaka av majonnäsen med saffran, tabasco, salt, peppar och vinäger.
Skiva stjälkselleri och lägg i isvatten.
Häll ner äggen i vattnet som sjuder och låt sjuda i ca 3 minuter.
Tärna avokadon.
Nu är det dags att lägga upp.
Lägg en sked med selleritärningar i botten och toppa med avokado samt ägget.
Toppa i sin tur ägget med aioli, krutongerna, stjälkselleri och krasse.