Potatisbullar med rödbetor och getost

FELIX potatisbullar
Foto: Angelica Söderberg

Potatisbullar med rödbetor och getost

9 ingredienser

20 min

Chèvre chaud 2.0! Gratinerade potatisbullar toppade med rödbetor, getost, fikon och honung. Servera som en busenkel förrätt eller som festliga snittar.

Felix Potatisbullar
Felix Potatisbullar NY 2022

Felix Potatisbullar

Klassiska potatisbullar från FELIX , gjorda på 100% svensk potatis från utvalda odlare.

Läs mer

Ingredienser

portioner st
  • 8 Felix Potatisbullar
  • 2-3 färdigkokta rödbetor
  • 100 g getost
  • 2 färska fikon
  • salt
  • peppar
  • honung
  • crema di balsamico
  • 3 kvistar rosmarin

Gör så här

  1. Låt potatisbullarna tina något. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skiva rödbetorna, getosten och fikonen.
  3. Lägg potatisbullarna på en plåt med bakplåtspapper. Lägg på rödbetor, getost och fikon. Krydda med salt och peppar.
  4. Ringla över lite honung och balsamico och toppa med en kvist rosmarin. Grädda i ugnen 10-15 minuter eller tills allt har fått en fin färg.
TIPS!
Fler tips!
Felix Krispiga potatiskorgar med topping

Fler tips!

Fler tips och inspirerande recept.

Läs mer