Prinskorv med bröd och tryffelmajonnäs

Prinskorv med bröd och tryffelmajonnäs
Foto: Tv4
Jessica Frej
Jessica Frej

Prinskorv med bröd och tryffelmajonnäs

7 ingredienser

20 m

Servera prinskorven på nytt sätt - med bröd och tryffelmajonnäs. En perfekt mingelrätt eller förrätt.

Ingredienser

portioner st
  • 8 prinskorvar
  • smör, att steka i
  • 1,5 dl majonnäs
  • 2 tsk tryffelolja
  • 0,5 tsk svartpeppar, nymalen
  • ca 1 dl rostad lök
  • 8 formfranska (eller små korvbröd)

Gör så här

  1. Skär ändarna på korven som kryss och stek på medelvärme i smör.
  2. Blanda majonnäs med tryffelolja och svartpeppar.
  3. Lägg korvarna i bröden, klicka på tryffelolja och strö över rostad lök.