Dessa quesadillas är perfekta i skördetider med sin smakrika fyllning på kantareller och västerbottensost. Servera med avokado med sting och en läcker sallad på morot, rödbeta och spenat.
Placera en stor teflonpanna på medelvärme och tillsätt hälften av solrosolja. Tillsätt svampen och en generös nypa salt, stek i 10 minuter. Låt vätskan avdunsta och svamparna börja få lite färg.
Strö över schalottenlök och vitlök och fortsätt att stek i ca 5 minuter tills schalottenlöken mjuknat och hela blandningen är gyllenbrun. Ta bort från värmen och låt svalna.
Torka ur stekpannan och ställ på spisen. Tillsätt lite av den återstående oljan. Strö ost på tortillan och placera en stor sked av svampblandningen i mitten av tortillan. Toppa med mer ost ovanpå och lägg på ett tortillabröd. Tryck till och stek sedan tills de fått färg och osten smält. Gör detta på båda sidor. Upprepa tills svampblandningen är slut.
Gör den franska dressingen under tiden. Blanda honung, senap, vinäger samt salt och peppar i en burk med skruvkork. Skaka så det blandas, tillsätt olivolja och skaka igen för att bilda en
emulsion.
Skär avokadon i halvor och ös ut köttet i en skål. Mosa avokadon med en gaffel och rör i chilisås, smaka av med salt och peppar.