Råbiff med ärtor

Råbiff med ärtor
Sebastian Gibrand - KK 2019
Sebastian Gibrand - KK 2019

Råbiff med ärtor

8 ingredienser

20 m

Råbiff är alltid en uppskattad rätt! I den här versionen serveras den med en krämig persiljeemulsion och ärtor.

Ingredienser

portioner
  • 400 g kött (oxkött)
  • 1 dl majonnäs
  • 2 krukor persilja
  • 1 dl spritärtor
  • 1 kruka mynta
  • ätbara blommor
  • salt
  • olivolja

Gör så här

  1. Skär köttet i små träningar och tillsätt olivolja och salt.
  2. Mixa majonnäs med persilja till en slät grön kräm.
  3. Koka ärtorna hastigt i saltat vatten.
  4. Arrangera köttet i en form på en tallrik.
  5. Toppa köttet först med persiljeemulsion, sedan spritärtor, mynta och slutligen ätbara blommor.