Rädisor med dragonemulsion

Rädisor med dragonemulsion
Sebastian Gibrand - KK 2019
Sebastian Gibrand - KK 2019

Rädisor med dragonemulsion

7 ingredienser

15 m

Rädisor med dragonemulsion och rostade solroskärnor är en enkel och välsmakande rätt att bjuda på. Rätten passar perfekt som tilltugg i sommarvädret eller som en del av en buffé.

Ingredienser

portioner
  • 0,5 dl solroskärnor
  • 1 dl majonnäs
  • 1 kruka dragon
  • 2 msk estragon
  • 12 rädisor
  • olivolja
  • salt

Gör så här

  1. Rosta solroskärnorna i en torr stekpanna, tillsätt olivolja och salt.
  2. Mixa majonnäs med dragon och estragon till en slät grön kräm.
  3. Hacka ner solroskärnorna.
  4. Doppa rädisorna i dragonemulsion och sedan i solroskärnor!