Chokladfondue

Chokladfondue
Foto: TV4

Chokladfondue

Av: Ralf Gyllenhammar

Från: Klockan nio hos stjärnorna

4 ingredienser

15 min

En rolig efterrätt som serveras med färsk frukt och marshmallows.

Ralf bjöd även på
Brakbuffé à la Markus
Halstrad tonfisk

Receptet är från programmet Klockan åtta hos stjärnorna och därmed komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Ingredienser

portioner
  • 200 g mjölkchoklad
  • 1 dl grädde
  • Färska frukter (blandade)
  • marshmallows

Gör så här

  1. Koka upp grädden och rör ned chokladen, håll varm i en choklad fonduegryta.
  2. Skiva den färska frukten i medelstora bitar som går lätt att doppa i fonduegrytan.
  3. Lägg upp i skålar och servera frukten och marshmallows så att alla runt bordet kan doppa den i chokladfonduen.

Vintips från Ralf
Strega art nr 706