Butterfly chicken med en härligt grön sallad på avokado, broccoli, brytbönor och koriander. Servera med crème fraiche smaksatt med sesamolja - middagen är klar!
Skär bort ryggbenet på kycklingen (spela klippet så visar Tom hur du gör) och lägg över på en plåt. Salta, peppra och gnid in i olivolja. Rosta i ugnen på 250 grader ca 35 minuter tills kycklingen är genomstekt.
Grönsaker
Ansa broccolin och skiva stammen tunt på mandolin. Koka buketterna och stammen snabbt i rejält saltat vatten.
Ansa brytbönorna och koka mjuka i saltat vatten.
Blanda sedan allt med klyftad avokado och hackad koriander. Smaka av med citronskal, citronsaft, salt, peppar och olivolja.
Sesamdressing
Blanda ihop crème fraiche med sesamolja och smaka av med salt.
Servering
Lägg upp den gröna salladen på plåten med kycklingen och låt dem gotta sig i kycklingsaften. Servera med sesamdressingen.