Hacka chili, hälften av koriandern och spenaten grovt. Mixa i en mixer med olivolja, salt, limeskal och limesaft. Ställ åt sidan.
Majssoppa
Stek majsen i olja i en stekpanna på hög värme.
Skala och hacka morot, lök och vitlök grovt. Skär sellerin i bitar.
Tillsätt grönsakerna till majsen, stek tills löken får färg.
Häll på vatten och smula i buljongtärningarna. Koka upp och låt koka ca 6 minuter.
Mixa soppan slät med stavmixer. Smaka av med salt, smör och limesaft.
Quesadilla
Skala och finhacka vitlöken. Fräs vitlöken i olja i en kastrull utan att den tar färg. Häll av och skölj bönorna. Tillsätt bönorna i kastrullen och låt fräsa några minuter. Mosa grovt ihop bönorna med en visp eller gaffel.
Fördela och bred moset på en halvan av tortillabröden. Toppa med ost och vik ihop dem.
Stek quesadilla i olja tills de fått fin färg på båda sidorna.
Servering
Servera soppan med crème fraiche, grön salsa, krossade nachochips och quesadilla. Toppa quesadillan med koriander.