Lägg nakenkorn i en kastrull med unegfär en halv liter vatten. Sjud kornen i 40-50 minuter eller enligt instruktioner på förpackningen, tills al dente.
Häll av kornen i ett durkslag och lägg tillbaka kornen i kastrullen och sätt på locket.
Pumpa
Sätt ugnen på 180 grader.
Dela pumpan i 2 delar på mitten, rensa pumpan från kärnor och innanmäte.
Lägg pumpan på en plåt och ringla över olivolja och salta lätt. Rosta båda delarna på 180 grader i ca 15-20 minuter.
Ta ut pumpan från ugnen och dela den ena halvan i 4 delar.
Skär bort skalet från den andra halvan av pumpan och mixa den med en stavmixer. Tillsätt miso och lite vatten och mixa tills det blir en slät pure. Smaka av med salt.
Smörstekta kantareller och tillbehör
Finhacka schalottenlöken.
Smörstek kantarellerna med löken och lite finhackad persilja, smaka av med salt och peppar.
Blanchera svartkålen någon minut i saltat vatten.
Grovhacka rostade hasselnötter.
Salviasmörsås
Häll 1 dl vatten i en kastrull och koka upp. Sänk sedan värmen och addera i lite av smöret åt gången. Vispa tills det blir en emulsion.
Lägg i salviablad och parmesanost och fortsätt vispa tills osten har smält. Sätt sedan kastrullen åt sidan.
Servering
Blanda ihop salviasmörsåsen med nakenkornen till en konsistens som liknar risotto.
Placera resten av ingredienserna på tallrikar. Avsluta maträtten med att smula över lite getost, citronzest, pumpaolja och plockade örter.