Lägg ut köttskivorna på en skärbräda. Bred på lite dijonsenap och lägg på en skiva ost och skinka på varje. Salta och peppra runt om.
Vik dem på mitten så att fyllningen är i mitten.
Vispa upp ägget i en djup tallrik. Fördela mjöl och panko i två andra djupa tallrikar.
Vänd köttet först i mjöl, därefter i ägget och slutligen i pankon.
Stek dem i rikligt med olja och smör i en stekpanna tills de fått fin färg och är frasiga.
Ta upp och låt rinna av på hushållspapper.
Puré på jordärtskocka
Skala och koka jordärtskockor och potatis i lättsaltat vatten.
Koka upp grädden.
Häll av jordärtskockor och potatis. Låt ånga av i kastrullen.
Mosa potatis och skockor med en potatispress. Tillsätt grädde och smör och mosa ihop till en slät puré. Smaka av med salt och peppar. Passera ev genom en finmaskig sil för en extra slät puré.
Grönsaker
Hyvla rädisorna tunt, gärna på en mandolin. Lägg i isvatten.
Skär bort rotfästet på brysselkålen. Ta försiktigt loss bladen. Blanchera bladen i lättsaltat vatten i ca 1 minut. Ta upp och lägg isvatten ett par minuter.
Stek brysselkålsbladen i smör och salta.
Servera cordon bleu tillsammans med puré och grönsaker.