En fräsch sallad med skaldjur och crabfish passar fint på buffébordet. Du kan även servera den som förrätt. Chilidressingen serveras bredvid och gärna ett gott bröd till.
Blanda samman vitt vin och apelsinsaft till marinad, pressa i vitlöken. Marinera crabbfish, kräftor och bläckfisk i 1 timme. Rör ihop olja och pressad citron till citronett, krydda med salt och peppar. Skär champinjonerna i klyftor, lägg dem i citronetten och låt marinera 1 timme.
Chilidressing: Blanda majonnäs och gräddfil, pressa i vitlöken. Ta bort kärnorna ur chilifruken, hacka den fint och lägg i såsen. Blanda i sweet chili och krydda med chilipulver och kajennpeppar. Ställ kallt till servering.
Skala avokadon och skär i mindre bitar. Skiva paprikan. Låt champinjonerna rinna av och blanda dem med avokadon och paprikan. Riv sallaten i mindre bitar och lägg upp den på serveringsfatet. Låt skaldjursblandningen rinna av och blanda försiktigt med räkorna. Lägg upp champinjonblandningen och skaldjursblandningen ovanpå. Garnera med dill.