Smördegssnittar med sylt, brie och nötter

koket.se
Smördegssnittar med sylt, brie och nötter
Nazuk Turdieva
Nazuk Turdieva

Smördegssnittar med sylt, brie och nötter

4 ingredienser

20 m

Vad sägs om smördegssnittar med sylt, brie och nötter till påskbordet? Det kan bli en riktig succé!
I bild ser du även Sojapicklade ägghalvor med chorizoströssel

Se Nazuk Turdieva laga receptet

logo

Ingredienser

portioner4 - 6
  • smördeg
  • brieost
  • sylt
  • blandade nötter

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader och smörj en minimuffinsplåt.
  2. Skär smördegen i fyrkantiga bitar och placera en degplatta i varje hål på muffinsplåten, kanterna ska sticka ut lite från varje.
  3. Skär brieost i mindre bitar och lägg en bit i varje degark.
  4. Toppa osten med 1 tesked sylt och grovhackade nötter.
  5. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter eller tills smördegen fått en fin gyllene färg.