Börja med att rimma gösfiléerna. Blanda vatten och salt, ha i gösfiléerna i 20 minuter.
Stek i olivolja i någon minut och ha i smör, ös filerna i 3 minuter. Smaka av med peppar.
Ärtpuré
Koka ärtorna mjuka och mixa med en stavmixer. Ha i smör, crème fraiche och pressad citron.
Smaka av med salt och peppar och sila.
Pepparrotssås
Lägg smör i en stekpanna, i med hackad schalottenlök och fiskfond. Låt reducera. Häll i grädde och pepparrot och låt koka i några minuter. Sila bort löken och pepparrot och blanda i crème fraichen. Smaka av med salt och peppar. Mixa med en stavmixer så att det blir bubblor i såsen.
Trattkantareller
Stek i smör och smaka av med salt och peppar.
Picklade rädisor
Gör ett 123-lag och skiva rädisorna på mandolin. Lägg i rädisorna och låt stå i kylen ca 30 minuter.
Garnering
Skala fina gurkstrimlor som man kan ha runt om purén och forellrommen. Fritera dill i het olja ca 20 sekunder.