Koka upp vatten i en stor kastrull, lägg i de hela tomaterna och låt sjuda i ca 2 min.
Ta upp tomaterna och lägg dem genast i en skål med kallt vatten och därefter dra av skinnet.
Värm upp olivoljan i en stor gryta och lägg i en nypa fänkålsfrön och låt dem rostas i oljan.
Hacka lök, vitlök och fänkål och låt fräsa med en stund tills den blir mjuk i grytan.
Hacka tomaterna grovt och låt även dem gå ner och sänk sen temperaturen lite.
Häll i buljong, vin, honung och vinäger. Salta och peppra efter smak.
Dela citronerna i halvor och bryn dem med den skurna sidan neråt i en het panna, citronerna ska nästan bli lite svarta på ytan för att de ska karamelliseras lite, sen ner i grytan.
Ta en mixer och mixa lite grann i ett hörn av grytan en kort stund för att få en lite krämigare konsistens.
Lägg i musslorna och ta bort dem som inte öppnar sig.
Dela kräftorna på längden och lägg i dem sist, nu ska det inte koka mera utan bara värmas upp. Lägg i krondill som garnering.