Lägg kålbitarna på en bakplåt och ringla över olivolja. Krydda med salt och peppar.
Rosta i ugnen i 30-40 minuter, eller tills kålen är mjuk och har fått fin färg.
Hasselnötsglaze
Börja med att fräsa tomatpurén tills den har karamelliserats, det tar ca 3 minuter.
Blanda sedan ner resterade ingredienser till glazen. Värm glazen försiktigt på medelvärme tills allt är väl blandat och glazen har tjocknat något, ca 5-7 minuter.
Ta av från värmen och blanda i de hackade hasselnötterna.
Friterade oliver
Värm oljan i en stekpanna till 180 grader.
Blanda vetemjöl och vatten i en skål till en smet.
Doppa oliverna först i smeten och sedan i pankoströbröd.
Fritera oliverna i omgångar tills de är gyllenbruna och krispiga, ca 2-3 minuter.
Låt oliverna rinna av på hushållspapper.
Labnehkräm
Mixa labne och yoghurt.
Tillsätt olivolja, citronsaft och vatten.
Mixa tills det är slätt och krämigt. Justera konsistensen med mer vatten om det behövs.
Smaka av med salt och peppar.
Servering
Bred ut labnehkrämen och lägg den rostade kålen över.
Ringla över hasselnötsglazen och toppa med friterade oliverna.