Salta och peppra oxfilén ganska kraftigt. Sätt stekpannan på spisen, den ska bli riktigt varm (nästan så den ryker) i med olivolja och sedan köttet. Stek en fin yta på alla sidor hastigt.
I med smör, vitlök och timjan. Ös köttet med smöret i någon minut. Lägg köttet i en annan form och in mitt i ugnen tills innertemperaturen är 55 grader. Låt köttet vila minst 15 minuter.
Pommes
Skär ganska tunna och smala strips. Låt oljan bli ungefär 180 grader. I med potatisen och fritera tills gyllenbruna. Låt rinna av på papper och salta direkt medan de är varma.
Ört- och dijonsmör
Mixa ihop alla ingredienser och smaka av med salt, cayennepeppar och svartpeppar. Låt stå i frysen minst 10 minuter.
Sallad
Skär av ändarna av haricots vertsen, blanchera i någon minut.
Skär tomaterna i hälften, hacka schalottenlöken och vitlök fint.
Börja med att steka haricots vertsen i någon minut i smör, tillsätt sedan tomaterna, schalottenlöken och vitlök. Smaka av med salt och peppar.