40 g blandade blad (t ex röda mangoldskott, rucola eller machésallad)
Gör så här
Dressing
Blanda alla ingredienser i en bunke och blanda väl. Häll upp i tätslutande burkar och förvara i kyl.
Picklade kantareller
Koka upp ättika, socker och vatten tillsammans med citronskal och timjan, låt svalna.
Putsa kantarellerna rena och lägg ner i den kalla lagen, låt ligga i ca 30 minuter.
Krutonger
Skär bort kanterna och plocka ner brödet i mindre bitar.
Smält hälften av smöret i en stekpanna och lägg i brödbitarna. Salta och lägg i vitlök och timjankvistar i stekningen.
Tillsätt mer smör eftersom det sugs in i brödet. När brödet är gyllene, häll upp på papper och låt rinna av.
Servering
Tärna hjortfilén i små fina tärningar och sprid ut på tallrikarna. Sprid ut svampen och krutonger över köttet och riv sedan osten över. Toppa med salladbladen och rikligt med honungsdressing.