Skölj jordärtskockorna noga. Låt dem koka i saltat vatten i cirka 15 minuter, tills det blivit mjuka.
Koka grädden i en annan kastrull tills hälften återstår.
Häll av vattnet från jordärtskockorna och lägg över dem i grädden.
Salta och peppra efter smak.
Frästa kantareller
Smält smör i en stor stekpanna.
Fräs schalottenlök med kantareller och dill i cirka 3 minuter. Salta och peppra efter smak.
Lägg surdegsbrödsskivorna i pannan och låt dem fräsa tills de fått lite färg.
Färskostcrème
Blanda färskost och skyn till en jämn smet.
Sallad
Skölj salladsbladen.
Skiva gurka och tomater.
Blanda allt i en stor skål.
Montera toasten med brödskivan i botten, de stuvade jordärtskockorna, de frästa kantarellerna och de gravade Linderödsgrisskivorna med salladen bredvid.