Teriyakiwok med fläskfilé, paprika och savojkål

koket.se
Teriyakiwok med fläskfilé, paprika och savojkål
Foto: TV4
Köket .se kocksida
Köket .se kocksida

Teriyakiwok med fläskfilé, paprika och savojkål

10 ingredienser

20 m

Snabb nudelwok med fläskfilé, grönsaker och teriyaki.

Se Köket.se laga receptet

logo

Ingredienser

portioner
  • 250 g äggnudlar
  • 500 g fläskfilé
  • 1 gul lök
  • 1 röd paprika
  • 200 g savoykål
  • 2 dl teriyakisås
  • olja
  • salt
  • peppar
  • 0,5 kruka persilja

Gör så här

  1. Koka upp lättsaltat i en kastrull och koka nudlarna enligt anvisningar på förpackningen.
  2. Skär fläskfilé, paprika, savojkål och lök i strimlor. Fräs i olja i en wokpanna tills allt fått en fin stekyta. Krydda med salt och peppar.
  3. Slå över teriyakisås i woken och rör runt. Häll av nudlarna och rör ned i woken. Toppa med persilja och servera!