Vänd bröden i äggblandningen och låt dem suga upp lite av smeten. Stek riddarna på båda sidor i lite smör i en stekpanna.
Tillbehör
Koka sparrisen al dente i lättsaltat vatten i 2-3 minuter. Håll varmt. Skala räkorna och sätt åt sidan.
Hollandaisesås
Koka upp vatten, citronsaft och schalottenlök. Koka tills hälften återstår, ta då kastrullen från värmen.
Vispa ner äggulorna och fortsätt vispa över mycket svag värme eller över ett vattenbad tills det blir en tjock och fluffig sås.
Häll ner det varma skirade smöret droppvis under omrörning, såsen ska hålla cirka 50 grader. Vispa tills den tjocknar. Smaka av med salt och vitpeppar ur kvarn och några droppar worcestershiresås.
Lägg upp fattiga riddare på ett fat , lägg upp sparris och räkorna på brödet , ringla hollandaisesås över och garnera med fältsallad och dill.