Skär tonfisken i små tartar-bitar. Blanda försiktigt med sesamolja, riven ingefära, soja och några droppar srirachasås. Smaka av och se om det behövs mer salt. Ställ svalt.
Vispa äggulorna i en bunke och tillsätt oljan droppvis under fortsatt vispning. Smaksätt hälften av majonnäsen med srirachasås och limesaft och den andra hälften med soja. Smaka av med salt.
Fritera tunna lökringar av i oljan, fritera inte i varmare temperatur än 150 grader. Är det varmare så blir löken snabbt besk. Ta upp den friterade löken när den är gyllene och har slutat ”bubbla” i oljan. Låt rinna av på hushållspapper och salta direkt.
Fritera sedan gyozaplattor (färdigköpta dumplingsblad) i oljan (160 grader), antingen som de är eller forma till ett tacoskal under friteringen. Ta upp dem när de puffat upp sig och fått en gyllene färg. Låt rinna av på hushållspapper och salta direkt.
Rosta de vita sesamfröna i en stekpanna (utan olja) tills gyllene, passa noga så att de inte bränns. Blanda med de svarta sesamfröna.
Lägg upp tartaren på tallrikar, antingen i en stansring eller forma som du önskar själv. Toppa med båda majonnäserna med hjälp av spritspåsar och toppa med den friterade löken. Garnera med koriander och shisokrasse. Avsluta med att lägga på de friterade gyozabladen och limeklyftor vid sidan om.