Tryffelpasta med skogschampinjoner

Tryffelpasta med skogschampinjoner
Foto: Bong Touch of taste

Tryffelpasta med skogschampinjoner

13 ingredienser

20 min

Vem kan motstå en riktigt god tryffeldoftande pasta, inte vi! Den krämiga såsen får mycket umamismak av skogschampinjoner, soja, tryffelolja och viltfond. Blanda med den nykokta pastan och toppa med parmesan och persilja.

Vi rekommenderar Bong Touch of Taste Viltfond
Tot produkt viltfond

Vi rekommenderar Bong Touch of Taste Viltfond

Höjer smaken på alla färsrätter och hjälper såsen & grytan att få en vild, mustig & spännande karaktär.

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 400 g pasta (valfri sort)
  • 1 gul lök, finhackad
  • 2 klyftor vitlök, finhackade
  • 350 g skogschampinjoner
  • 2 msk smör
  • 5 dl vispgrädde
  • 2 msk Bong Touch of Taste Viltfond
  • Mrs Cheng´s Mushroom soy
  • tryffelolja
  • salt
  • svartpeppar
  • parmesanost, riven
  • persilja, finhackad

Gör så här

  1. Bryn löken och svampen i en stekpanna tillsammans med smöret.
  2. Häll ner grädden och smaksätt med oxfond, soja och tryffelolja. Låt sjuda ca 5-10 minuter.
  3. Koka pastan.
  4. Smaka av såsen och addera mer oxfond, soja och/eller tryffelolja efter smak.
  5. Blanda ner pastan i såsen och rör om.
  6. Toppa med parmesan och finhackad persilja!
TIPS!
Fler tips!
Godaste köttfärssåsen Touch of Taste

Fler tips!

Här hittar du fler goda recept.

Läs mer