Wrapsrullar med kycklingröra i vitkålsblad

Wrapsrullar med kycklingröra i vitkålsblad
Foto: TV4

Wrapsrullar med kycklingröra i vitkålsblad

Av: Julia Cedenblad

Från: Biggest loser

12 ingredienser

45 m

Krämig röra på kyckling, kvarg och örter i wraps av vitkålsblad. Servera som mellis eller som en lättare lunch.

Ingredienser

portioner10 - 12 rullar

Kycklingröra

  • 1 kycklingfilè
  • 2 dl kvarg
  • 0,5 dl persilja, hackad
  • 0,5 dl gräslök, hackad
  • 0,5 dl salladslök, hackad
  • 1 citron, skalet
  • 2 tsk chiliflakes
  • salt

Wraps

  • 0,5 paprika, i stavar
  • 1 dl rödkål, riven
  • 1 dl morot, rivna
  • 10 mindre vitkålsblad

Gör så här

  1. Koka kycklingen i saltat vatten i ca 30 minuter. Skär i små bitar och låt den kallna.
  2. Blanda samman den kalla kycklingen med kvarg, örter, citronzest, chili och salt.
  3. Klicka ut röran i kålbladen och fördela grönsakerna, rulla sedan ihop till en liten wrap.