Picka auberginen med en gaffel. Gnid in med olivolja och lägg i en ugnssäker form. Ugnsbaka 45 minuter.
Skala vitlöken. Ta ut formen ur ugnen och lägg i vitlöksklyftor och tomater. Ringla på lite olivolja och ställ in formen i ugnen igen, tillaga ytterligare ca 15 minuter.
Blanda alla ingredienser till brödet i en bunke eller bakmaskin. Arbeta ihop degen tills den är jämn, fortsätt knåda i ca 10 minuter.
Dela upp degen i 2-3 bitar. Kavla ut bitarna till en storlek så att de passar att steka i din stekpanna.
Stek bröden i sparsamt med olivolja i stekpanna till båda sidor har en mörk gyllene färg, lägg upp på tallrik eller fat.
Servering
Mosa ihop auberginen och vitlöken. Fördela jämnt över bröden tillsammans med de rostade tomaterna. Toppa med yoghurt, srirachasås, granatäpplekärnor, flingsalt och mynta.