Små rödbetor med wasabidipp

Små rödbetor med wasabidipp
Foto: TV4
Anna Skipper
Anna Skipper

Små rödbetor med wasabidipp

5 ingredienser

10 min

Ett hett tillugg när du har vännerna över på drinkbjudning.

Ingredienser

portioner stycken
  • 0,5 kg rödbeta (små, färska och hela)
  • 0,5 tsk havssalt
  • 3 tsk wasabipasta
  • 1 dl grekisk yoghurt
  • 2 msk gräslök, hackad

Gör så här

  1. Koka rödbetorna med skalet på tills de är mjuka 20-30 minuter. Spola dem i kallt vatten och gnid av skalet.
  2. Skär dem i önskad storlek och trä upp på varsin pinne. Strö över havssalt.
  3. Blanda samman wasabipasta med yoghurt och hackad gräslök. Kyl 20 minuter innan servering.
  4. Servera dippen till rödbetorna.