Enkel och vacker förrätt som passar både sommartid och året om! Len avokado möter sötsyrliga grönsaker och en krämig smakrik sås. Välj avokadostorlek utifrån hur stor och mättande du vill att förrätten ska vara!
Sås: Mixa alla ingredienserna till såsen i blender eller med handmixer tills såsen är helt slät.
Raw slaw: Skala och grovriv moroten och finstrimla rödkålen och lägg i en skål. Smaksätt med äppelcidervinäger
och agavesirap, rör runt och smaka av med salt och svartpeppar.
Halvera avokadorna och ta ut kärnorna, men lämna skalet på. Om de inte ligger rakt på tallriken så kan du skära av en liten bit av undersidans skal.
Fyll hålen med raw slaw, tunt skivade rädisor och ärtskott. Ringla lite sås över varje avokadohalva och dekorera med basilikablad samt strö över sesamfröna. Ätbara violer och gräslöksblommor är vackert och valfritt! Om det blir sås över så servera den i en skål vid sidan av!