Kantareller med spenat och burrata

koket.se
Kantareller med spenat och burrata
Foto: TV4
Tove Nilsson recept
Tove Nilsson recept

Kantareller med spenat och burrata

8 ingredienser

15 m

Kantareller med spenat och burrata är en lyxig och smakrik kombination. Servera rätten som en elegant förrätt eller lättare måltid, gärna med lite flingsalt på toppen. Den här enkla rätten känns både rustik och lyxig!

Se Tove Nilsson laga receptet

logo

Ingredienser

portioner
  • 150 g kantareller (gula)
  • 25 g smör
  • 65 g spenat
  • 2 burrata
  • flingsalt
  • svartpeppar
  • 0,5 citron, skalet
  • surdegsbröd, rostat

Gör så här

  1. Stek kantareller och lök med smör i ca 5 minuter. Krydda med salt.
  2. Häll ner spenaten bland kantarellerna och löken. Fräs i 1 minut.
  3. Lägg upp blandningen på ett fat och toppa med burrata, flingsalt och svartpeppar.
  4. Riv slutligen över citronskal och servera ett rostar surdegsbröd till.