Gör som Marie och Gustav Mandelmann och laga kantarelltoasten i en airfryer - smidigt och energisnålt. Marie smaksätter stuvningen med färsk dill och parmesan.
2 skivor vitt surdegsbröd (eller annat passande bröd)
olivolja
3 dl kantareller, färska och rensade
1 msk smör
0,5-1 dl vispgrädde
parmesanost, riven
1 färsk dill, vippor
citron, i klyftor
Gör så här
Ringla olivolja över brödskivorna. Lägg dem i en airfryer.
Rosta brödet i airfryern och lägg åt sidan.
Blanda kantareller och lite smör och lägg i en ugnssäker form alternativt i en pappersform för airfryer. Lägg ner i airfryern och tillaga. Titta till lite då och då.
När svampen ser färdiglagad ut, tillsätt lite grädde, parmesan, salt och peppar.
Lägg upp svampen på mackorna, toppa med dill och citron.