Dela plommonen på hälften och kärna ur. Placera dem på grillen med snittytan nedåt.
Grilla plommonen guldbrun. Vänd dem då och då och grilla i 4-6 minuter tills de är mjuka. Lägg dem i en såspanna.
Tillsätt socker och ättika. Täck med lock och placera över medium värme. Koka i 15 minuter.
Koka och rengör en burk att förvara plommonchutneyn i.
Placera chutneyn i burken och täck med ett lock. Placera i en kastrull och täck med vatten. Koka i 10 minuter. Kyl ner den i rumstemperatur och förvara den sedan svalt.
Smörj in lammkotletterna med salt. Grilla dem över hög värme i 4-6 minuter.
Pensla med plommonchutney och grilla ytterligare 1-2 minuter för att få en karamelliserad yta.
Skiva kål och zucchini och stek i smör 3-4 minuter och tillsätt mangold under de senaste 30 sekunderna.
Servera glaserade lammkotletter med plommonchutney och grönsakerna.