Varma fårostnachos med avokadodipp

Varma fårostnachos med avokadodipp
Foto: TV4
Leila Lindholm
Leila Lindholm

Varma fårostnachos med avokadodipp

10 ingredienser

Ostgratinerade nachos med dipp på avokado är perfekt plockmat. Ta fram till gästerna vid minglet.

Ingredienser

portioner
  • 1 förp nachochips
  • 1 förp fetaost [180 g]
  • 1 tsk taco kryddmix
  • 3 avokador
  • 1 msk olivolja
  • 0,5 citron
  • 0,5 klyfta vitlök
  • tabasco
  • flingsalt
  • svartpeppar, nymalen

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Häll ut chipsen i en eldfastform eller på en ugnsplåt.
  3. Smula över fetaost och strö över tacokrydda och gratinera i 10 minuter.
  4. Mosa avokado i en skål med gaffel, smaksätt med olivolja, citronsaft, riven vitlök, tabasco, salt och svartpeppar.