Sätt ugnen på 180 grader. Dela tomaterna på mitten och lägg med snittytan uppåt på en plåt. Tillsätt vitlök, ringla över olja och strö över salt på tomaterna. Rosta i ugnen tills vattnet har ångats ur och tomaterna skrumpnat ihop något. Passa så att det inte bränns.
Hummer
Ta ur stjärt och klor på hummern och lägg åt sidan (spar gärna skalen till en fond). Smält smöret i en större stekpanna. Häll över det mesta av det smälta smöret i en skål men låt lite vara kvar i pannan (brödet ska stekas i detta innan servering). Vid servering, pensla hummern med smöret för extra smak och glans.
Balsamicomarinerade jordgubbar
Lägg jordgubbar, vinäger och peppar i en skål. Låt marinera ca 15 minuter. Ta ur marinaden och skär i tunna skivor.
Majonnäs
Lägg äggulor, senap, vinäger, och salt i en skål och vispa fluffigt med elvisp. Tillsätt oljan först droppvis och sedan i tunn stråle under konstant vispning. Smaka eventuellt av med mer salt.
Avokadomajonnäs
Mosa avokadon med en gaffel och blanda med majonnäs och citronsaft. Smaka eventuellt av med mer salt.
Italienska köttbullar
Blanda färs, citronskal, persilja, vitlök, parmesan, peppar och salt. Stek en provbit och smaka av. Forma till små köttbullar och stek i rikligt med olja och smör tills de får en gyllenbrun färg.
Vid servering
Stek brödet på båda sidor i stekpanna med lite smör och lägg därefter på snygg tallrik. Börja med ett salladsblad, lägg sedan avokadomajonnäs och hummer på ena sidan, och majonnäs, köttbullar och de rostade tomaterna på andra sidan. Garnera runt om med jordgubbarna. Bueno!