Koka pastan 2 minuter kortare än vad det står på paketet. Häll av pastan men spara en mugg av pastavattnet. Håll pastan varm.
Häll av kronärtskockan och spara oljan.
Skär kronärtskockan i mindre, trevliga bitar, inte för stora.
Ta en stor stekpanna och tillsätt lite av oljan från kronärtskockorna och lite av smöret. Lägg i kronärtskockorna stek på medelvärme i 3 minuter, de ska gärna få lite färg.
Salta och peppra. Riv ned vitlöken, häll på kapris och tillsätt resten av smöret. Stek i någon minut.
Tillsätt pastan till stekpannan, rör runt och tillsätt lite av pastavattnet. Låt pastan koka med såsen i 2 minuter för maximal smak.
Hacka basilika och persilja grovt.
Ta stekpannan från värmen och blanda ned hälften av örterna. Riv ned citronskal och pressa i lite citronsaft.
Dela varje burrata på mitten.
Lägg upp pastan och gör en liten grop i mitten där du lägger en halva burrata. Toppa med örterna och ringla över lite olivolja.